Activiteiten


Mountainbiken

De Alpen is een van de meest indrukwekkende bergketens van de wereld. De bergen strekken zich uit in zeven verschillende landen. De uitzichten vanuit de bergen, en het zicht op de bergen is vaak indrukwekkend.

Raften

Wilt u op een goedkope en sportieve manier de Alpen leren kennen en één worden met de natuur, dan is mountainbiken, raften of een mooie bergwandeling zeker de moeite waard.

Door middel van onze samenwerking met professionele instructeurs en scholen kunnen wij uw gewenste activiteit reserveren vanaf de camping.

Le Tour de France


Tour de France

Regelmatig is Embrun één van de steden waar de tourkaravaan langs raast. Het is daarom niet vreemd dat vele wielerliefhebbers jaarlijks vanaf onze camping een etappe bijwonen van het mooiste wielerevenement ter wereld. Lees verder

Lac de Serre Ponçon


Lac de Serre Ponçon

In het hartje van de Hautes-Alpes ligt het zonovergoten Lac de Serre Ponçon. Het meer ligt op 750 m hoogte, heeft een oppervlakte van 3000 m² en is daarmee het grootste stuwmeer van Europa. De dam (gebouwd van 1955-1961) bij Serre-Ponçon waar de rivieren Durance en de Ubaye samenkomen, is 124m hoog en 630m breed.

Lees verder
www.camping-frankrijk-alpen-tourelles.com - Camping les Tourelles © 2024 | Création originale Hautes-Alpes Informatique